Hydraulik

Vi tilbyder alt indenfor hydraulik, fra slangeskift til opbygning af hydraulikanlæg og fejlfinding. På vores slangeværksted lagerfører vi slanger fra 1 lags til 4 lags, fittings fra ¼ ” til 1 ½ ” og vi kan presse op til 3”. Vi har stor erfaring med salg af slanger, fittings, cylindere, ventiler, pumper mv. Derfor hvis I står og mangler dele til jeres eksisterende anlæg eller opbygning af et nyt anlæg, kontakt AllQuip for et uforpligtende tilbud.

Trykprøvning

Vi kan trykprøve fra 0 til 1.500bar med både olie og vand. Vi har stor erfaring med trykprøvning af rør, høj-og lavtryks slanger, ventiler til industri og offshore. Trykprøvninger laves med certificeret udstyr og efter endt test vil I modtage et certifikat med elektronisk graf som dokumentation.

Smedearbejde

AllQuip har mange års erfaring med mange forskellige smedeopgaver, løsninger i stål og rustfri. I mange situationer hænger hydraulik og smedearbejde sammen, derved får I en samlet løsning hos AllQuip. Vi er i 2020 blevet certificeret i henhold til EN 1090-1 i EXC 2 og EXC 3 samt ISO 3834-2.
I tilknytning til certificeringerne har vi WPS’er til at må svejse med massivtråd, rørtråd, tig og elektrode. Vi har derudover en del af vores WPS’er godkendte til EN12079, DNV 2.7-1.

Vi kan tilbyde CNC plasma/flammeskæring op til 100mm i godstykkelse, vores skærebord kan tage plader op til størrelse 1500 x 3000mm.

Montage/Service

Vi udfører alle former for svejseopgaver, reparationer af små og større opgaver samt montage. Vi har erfaring fra industri, marine og offshore sektoren. AllQuip er din partner, hvad end der er tale om hjælp til montage, et sæt ekstra hænder eller revision. I kan se nogle af de opgaver AllQuip tidligere har udført under ”Projekter”.

Salg

VI har en stor kontaktflade, så mangler du komponenter til væske eller trykbærende udstyr, hvad enten det er høj- eller lavtryk, kan AllQuip hjælpe. Vi sætter en ære i, at finde de bedste løsninger for vores kunder med fokus på konkurrencedygtige priser, levering på rette sted og til aftalte tidspunkt.